oktober, 2022

02oct15:3016:30Rondje Cultuur

Details

In samenwerking met de andere culturele instellingen van Eelde is er dit jaar weer een Rondje Cultuur, waar kennis gemaakt kan worden met hetgeen culturele instellingen te bieden hebben. De afsluiting van het Rondje Cultuur vindt, traditiegetrouw, plaats op het buitenpodium van Museum De Buitenplaats. Dit vindt plaats met Duo Anamesa. Dit duo bestaat uit Leonieke Toering (zang, gitaar, dwarsfluit en klarinet) en J.R. Bathoorn (zang en accordeon). Zij spelen de mooiste traditionele muziek uit Mexico, Europa en de Balkan. Als duo vlechten ze de levendige melodieën ineen: dan weer melancholisch, dan meeslepend zingen zij over tragische liefdesverhalen, het verlangen om te dromen en te dwalen en de rauwheid van het bestaan, waar ook schoonheid in schuilt.

De entree is gratis.

(Zondag) 15:30 - 16:30