Tickets

Tickets

We zijn blij om u vanaf 5 juni weer te mogen verwelkomen in Museum De Buitenplaats! Het is voorlopig enkel mogelijk om het museum te bezoeken met een online gekocht ticket met tijdvak. Vanaf 3 juni koopt u hieronder uw ticket. Aan de kassa in het museum worden tijdelijk geen tickets verkocht. Ook nemen wij geen telefonische reserveringen aan.

Een ticket geeft toegang tot het hele museumcomplex: het Museumpaviljoen met de Museumwinkel, de Museumtuin en het Museumcafé. Het Nijsinghhhuis is tot nader order gesloten.

E-tickets zijn gekoppeld aan een tijdvak. Dit betekent dat het ticket op een vast moment toegang geeft tot het museum. U mag naar binnen vanaf de start van uw tijdvak tot en met een half uur daarna. Begint uw tijdvak bijvoorbeeld om 13.00, dan mag u tussen 13.00 en 13.30 naar binnen. Indien u later komt, bestaat de kans dat u niet naar binnen kunt.

U kunt uw ticket printen of op uw smartphone of tablet laten scannen in het museum. De Museumkaart en andere kortingskaarten graag meenemen en samen met uw e-ticket tonen. Kopieën of (digitale) afbeeldingen van de Museumkaart en andere kortingskaarten worden niet geaccepteerd.

Bekijk de pagina Maatregelen coronavirus voor een overzicht van de getroffen maatregelen en veelgestelde vragen.

X