Tekenen nu - Museum De Buitenplaats verkoopt!

24 maart t/m 2 april 2018

Altijd al een mooi kunstwerk op papier willen bezitten? Grijp dan nu je kans! Van 24 maart t/m 2 april 2018 verkoopt Museum De Buitenplaats werken van diverse jonge en gevestigde kunstenaars.

Tot de deelnemende kunstenaars behoren: Allie van Altena, Frank Van den Broeck, Robbie Cornelissen, Ronald Cornelissen, Paul van der Eerden, Aline Eras, Hanneke Francken, Anita Groener, Kim Habers, Frank van Hemert, Caren van Herwaarden, Hans Hoekstra, Tjibbe Hooghiemstra, Nour- Eddine Jarram, Arno Kramer, Hans Lemmen, Keetje Mans, Gebroeders Miedema, Janpeter Muilwijk, Romy Muijrers, Erik Odijk, Jacobien de Rooij, Aline Thomassen, Terry Thompson en Henk Vish. De opbrengst komt zowel ten goede aan de kunstenaars, als aan het museum.

Gedurende de looptijd van de tentoonstelling kun je tussen 12:00 en 14:00 met diverse kunstenaars lunchen in het museumcafé. Een uitgelezen kans om meer over de kunstenaar en zijn of haar werk te weten te komen! Een overzicht van de kunstenaarslunches verschijnt op de website en de sociale mediakanalen van het museum. Een lunch arrangement kost 10,- (excl. entree). Reserveren is gewenst, dit kan via: [email protected] of 050 309 58 18.

De Museumkaart en de Vriendenpas van Museum De Buitenplaats geven gratis toegang tot de verkooptentoonstelling. Als reguliere bezoeker profiteer je van een tijdelijke korting van 40% op de entreeprijs.

Klik hier voor een overzicht van deelnemende kunstenaars en een selectie van de werken.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Archief »