Verwacht

Verkooptentoonstelling

11 mei t/m 10 juni 2019

Dit jaar organiseert Museum De Buitenplaats van 10 mei t/m 9 juni voor het tweede jaar op rij een verkooptentoonstelling. Er worden werken van tien verschillende kunstenaars getoond en verkocht. Onder de deelnemers bevinden zich: Charlotte Schleiffert, Anne Wenzel, Petra Morenzi, Bernardette Beunk, Sabine Liedtke, Pietsjanke fokkema, Francis Konings, Eline Brontsema en Eja Siepman van den Berg.

Lees verder »
Museum De Buitenplaats Nicolaas Wijnberg, De Hoed van Fiedler, 1990

Nicolaas Wijnberg: de hoge hoed van Wijnberg

22 juni t/m 22 september 2019

In de zomer organiseert Museum De Buitenplaats een tentoonstelling over de veelzijdige en eigenzinnige kunstenaar Nicolaas Wijnberg (1918-2006). Naast schilderijen zijn werken op papier en ontwerpen voor theaterdecors- en kostuums in de voor Wijnberg kenmerkende kleurrijke, figurative stijl te zien.

Lees verder »
Museum De Buitenplaats Daan Remmerts de Vries Hoogzand

Daan Remmerts de Vries. 'Liefde, je kunt me vinden bij de rivier'

28 september t/m 12 januari 2020

De meeste mensen kennen Daan Remmerts de Vries als schrijver en illustrator. In 2019 verschijnt het eerste overzicht van zijn oeuvre als vrij kunstenaar bij uitgeverij Hoogland en Van Klaveren. Tegelijkertijd toont Museum De Buitenplaats hieruit voor het eerst een keuze van tekeningen, collages, fotografie en schilderijen.

Lees verder »

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Archief »