Tekenworkshop Daan Remmerts de Vries 19 oktober

In samenwerking met Winsor & Newton en Daan Remmerts de Vries organiseert Museum De Buitenplaats op zaterdag 19 oktober een exclusieve workshop waarin de nadruk ligt op tekentechnieken en materialen. Samen met Daan Remmerts de Vries bezoekt u de expositie Daan Remmerts de Vries. ‘Liefde, je kunt me vinden bij de rivier’, waarna u onder begeleiding van de kunstenaar zelf met verschillende tekenmaterialen aan de slag gaat.

Het programma is als volgt:

• Rondleiding tentoonstelling
  • Complete lunch in het museumcafé
  • Workshop tekenen met Graphic Art Materials (c.a. 150 minuten)
  • Afsluitend drankje in het museumcafé
Locatie: Museum de Buitenplaats, Hoofdweg 76, 9761 EK Eelde
Datum: zaterdag 19 oktober 2019
Tijd: 12.00 - 16.00 uur
Aantal deelnemers: 15
Prijs: €45,00 p.p. (incl. entree museum en tuin, rondleiding, gebruik tekenmaterialen, lunch, afsluitend drankje)
Tickets zijn ook verkrijgbaar aan de kassa in het museumpaviljoen.

Daan Remmerts de Vries, 'Geluk, Bergum 1992', viltstift en sepiapotlood, 26 x 19 cm, 1992