Vrienden

Vrienden

Vrienden zijn van groot belang voor Museum De Buitenplaats. Als Vriend laat u zien dat u het museum een warm hart toedraagt en legitimeert u het maatschappelijke bestaansrecht van het museum. Vrienden dragen bij aan de aankoop van nieuwe kunstwerken en de realisatie van tentoonstellingen. Wilt u deel uitmaken van deze betrokken groep kunstliefhebbers? Word dan Vriend of Vriend + van Museum De Buitenplaats.

Voor een bijdrage vanaf €45,- per jaar bent u Vriend van Museum De Buitenplaats. Een hogere bijdrage is altijd welkom. Dit komt ten goede aan het museum. Als Vriend ontvangt u een Vriendenpas welke u de volgende voordelen biedt:

  • Het hele jaar gratis toegang tot Museum De Buitenplaats (incl. de Museumtuin);
  • Korting op Zondagmiddagconcerten en Vertelsalons (let op: gedurende de coronamaatregelen geldt geen korting op concerten en salons).

Daarnaast ontvangt u als Vriend een uitnodiging voor de jaarlijkse Vriendenbijeenkomst.
Vanaf € 85,- per jaar bent u Vriend +. Naast de Vriendenpas en de uitnodiging voor de Vriendenbijeenkomst ontvangt u ook uitnodigingen voor expositie-openingen en speciale evenementen.

Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden als Vriend of Vriend+ van Museum De Buitenplaats. U heeft de keuze uit een een jaarlijks terugkerende automatische incasso of een eenmalige betaling via iDeal. 
Wilt u zich liever aanmelden en het geld handmatig overboeken? Stuur dan een mail met het onderwerp “Vriend worden handmatige betaling” met uw gegevens naar [email protected].

Wilt u graag nadere informatie ontvangen? Bel naar 050 3095818 of mail naar [email protected]

Stichting Vrienden De Buitenplaats Eelde

Doel
Het steunen van Museum De Buitenplaats door bij te dragen aan het beheer van de collectie, de aankoop van kunstvoorwerpen en de realisatie van exposities.

Contactgegevens
Stichting Vrienden De Buitenplaats Eelde
Hoofdweg 76
9761 EK Eelde

Bezoekadres: Hoofdweg 76, Eelde

Telefoon: (050) 309 58 18
E-mail: [email protected]
RSIN: 816652594
KvK-nummer: 41019674

Bestuurssamenstelling

De heer P. Tholen (voorzitter)
Mevrouw J. Jaarsma (secretaris)
Mevr. A. Folkerts (penningmeester)
Mevr. A. Nelck (algemeen bestuurslid)
Mevr. A. Offringa (commissielid)

Beloningsbeleid
De leden van het bestuur van Stichting Vrienden De Buitenplaats Eelde ontvangen geen vergoeding.

X