Vrienden

Vrienden zijn van groot belang voor Museum De Buitenplaats. Als Vriend laat u zien dat u het museum een warm hart toedraagt en legitimeert u het maatschappelijke bestaansrecht van het museum. Vrienden dragen bij aan de aankoop van nieuwe kunstwerken en de realisatie van tentoonstellingen. Wilt u deel uitmaken van deze betrokken groep kunstliefhebbers? Word dan Vriend of Vriend + van Museum De Buitenplaats.

Voor een bijdrage vanaf €45,- per jaar bent u Vriend van Museum De Buitenplaats. Een hogere bijdrage is altijd welkom. Dit komt ten goede aan het museum. Als Vriend ontvangt u een Vriendenpas welke u de volgende voordelen biedt:

  • Het hele jaar gratis toegang tot Museum De Buitenplaats (incl. de Museumtuin);
  • Korting op Zondagmiddagconcerten en Vertelsalons (let op: gedurende de coronamaatregelen geldt geen korting op concerten en salons).

Daarnaast ontvangt u als Vriend een uitnodiging voor de jaarlijkse Vriendenbijeenkomst.
Vanaf € 85,- per jaar bent u Vriend +. Naast de Vriendenpas en de uitnodiging voor de Vriendenbijeenkomst ontvangt u ook uitnodigingen voor expositie-openingen en speciale evenementen.

Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden als Vriend of Vriend+ van Museum De Buitenplaats. U heeft de keuze uit een een jaarlijks terugkerende automatische incasso of een eenmalige betaling via iDeal.
Wilt u zich liever aanmelden en het geld handmatig overboeken? Stuur dan een mail met het onderwerp “Vriend worden handmatige betaling” met uw gegevens naar [email protected].

Wilt u graag nadere informatie ontvangen? Bel naar 050 3095818 of mail naar [email protected]

Plan een bezoek bij De Buitenplaats

Om uw bezoek zo prettig mogelijk te laten verlopen, bekijk ter voorbereiding de pagina’s Veelgestelde vragen en Plan uw bezoek.