Businessclub

De Businessclub van Museum De Buitenplaats is er voor bedrijven en ondernemers die het museum en kunst en cultuur een warm hart toedragen. Met uw bijdrage helpt u bij de realisatie van tentoonstellingen en het beheer van de collectie.

Samenwerking met bedrijven versterkt het museum. Andersom verbindt u zich met gelijkgestemde bedrijven en toont u uw maatschappelijke betrokkenheid. Omdat Museum De Buitenplaats een ANBI-instelling is, is uw lidmaatschap aftrekbaar van de belasting. Als Businessclublid profiteert u van een aantal voordelen:

  • 4 inspirerende businessclubbijeenkomsten per jaar en een exclusief businessclubdiner;
  • Uitnodigingen voor speciale openingen en evenementen;
  • Een businessclubkaart waarmee u gratis toegang heeft tot Museum De Buitenplaats (incl. de Museumtuin);
  • 10 relatiekaarten per jaar die toegang geven tot tentoonstellingen of podiumactiviteiten;
  • De mogelijkheid één keer per jaar kosteloos Museum De Buitenplaats te gebruiken voor een ontvangst van uw relaties (exclusief catering en personeel);
  • Naamsvermelding in het museum en op de website van het museum.

Wij vragen u zich voor minimaal drie jaar aan Museum De Buitenplaats te verbinden. Op deze manier is het mogelijk een langdurige samenwerking met u aan te gaan en kunnen wij Museum De Buitenplaats als culturele ontmoetingsplaats in het noorden op de kaart zetten. Het Businessclublidmaatschap kost € 750,- (excl. BTW) per jaar.

Wilt u graag lid worden of nadere informatie ontvangen? Dan kunt u onderstaand formulier invullen of contact op nemen met:
Annette Offringa,
Relatiebeheer
050 3095818
[email protected]

Gegevens contactpersoon

Aanhef(Vereist)
Naam(Vereist)

Bedrijfsgegevens

Adres(Vereist)
Nieuwsbrief
Toestemming verwerking persoonsgegevens(Vereist)

Plan een bezoek bij De Buitenplaats

Om uw bezoek zo prettig mogelijk te laten verlopen, bekijk ter voorbereiding de pagina’s Veelgestelde vragen en Plan uw bezoek.