Podium

De tentoonstellingen in Museum De Buitenplaats en de Museumtuin zijn al jaren de achtergrond van bijzondere concerten. Op de zondagmiddagen wordt gedurende een uur kamermuziek ten gehore gebracht of dichtkunst voorgedragen. Altijd door gerenommeerde musici en dichters, voor een publiek dat kan oplopen tot 250 liefhebbers.

De optredens vinden plaats in de museumzaal en bij mooi weer, als het programma zich hiervoor leent, op het buitenpodium. Naast jong-talentconcerten streeft Museum De Buitenplaats naar een gevarieerd programma met aandacht voor verschillende muziekgenres, dans, lezingen en evenementen waarbij we tuin, oranjerie en het museumpaviljoen met elkaar verbinden.

Prijzen zondagmiddagconcerten en vertelsalons

Volwassenen: € 12,50

Kinderen t/m 18 jaar: gratis

Studenten (op vertoon van studentenkaart):  € 7,50

Vrienden van De Buitenplaats: €3,50

Museumkaarthouders: € 5,00

Voor andere tijden en locaties kan een afwijkende entreeprijs gelden. 

Bij vragen of onduidelijkheden verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

Kort voor de uitvoering wordt besloten of het concert binnen in de museumzaal of buiten in het theater plaatsvindt. Wordt het concert binnen gehouden; dan is de tentoonstelling niet te bezichtigen gedurende het concert.

Klik hier voor de podiumagenda. 

Tijdens de zondagmiddagconcerten die in de tentoonstellingszaal worden gehouden is het niet mogelijk om de tentoonstelling te bezichtigen. Van 12.30 tot 15.30 is de zaal enkel toegankelijk voor concertpubliek.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Archief »