Duo Acheron

Zondag 19 april
14:00 uur

GEANNULEERD

NNO concert met Justyna Mrozek (viool) en Florent Maigrot (cello). Op het programma staan werken van Zoltán Kodály, Maurice Ravel, Johan Halvorsen en Krysztof Penderecki.

Lees verder »

NESKO

Maandag 20 april
12:00 uur

GEANNULEERD

Try- out van Het Nederlands Studenten Kamer Orkest bedoeld om kinderen kennis te laten maken met klassieke muziek en concerten. Na afloop van het concert mogen ze de instrumenten zelf even ‘proberen’.

Lees verder »

Pianoduo Beth & Flo

Zondag 03 mei
14:00 uur

GEANNULEERD 

Elsbet Remijn en Claudette Verhulst brengen een creatieve show waarin komische theaterscenes worden gecombineerd met serieuze quatre-mains-muziek.

Lees verder »

Moederdag High Tea

Zondag 10 mei
15:00 uur

Verwen je moeder deze Moederdag met een lekkere high tea in het Museumcafé van Museum De Buitenplaats. De high tea bestaat uit diverse soorten fair trade thee, een glas prosecco of vruchtensap, een selectie huisgemaakte zoete en hartige hapjes en vers fruit.

Lees verder »

Charivarie Trio

Zondag 17 mei
14:00 uur

GEANNULEERD 

Bart Lelivelt (accordeon en zang), Gerard Schoren (zang en bas) en Anneke Frankenberg (viool en zang) presenteren hun nieuwste CD Melodias Del Silencio. Ze brengen een onweerstaanbare mix van volksmuziek uit Oost-Europa en Zuid-Amerika. Passie en melancholie, subtiel samenspel en verrassende improvisaties gaan hand in hand met virtuositeit en humor.

Lees verder »

Reinild Mees en Peter Verduyn Lunel

Zondag 24 mei
14:00 uur

Peter Verduyn Lunel (fluit) is eerste fluitist van het Radio Symfonie Orkest en solofluitist bij het Gelders Orkest. Hij studeerde bij Abbie de Quant en in Londen bij William Bennet en Geoffrey Gilbert. Reinild Mees (piano) concentreerde zich na haar opleiding bij Gérard van Blerk, Noël Lee en Malcolm Frager op het begeleiden van zangers in recitals en is oprichter van de stichting 20ste-eeuwse Lied. 

Lees verder »

Marcel Kapteijn en Boelo Klat

Zondag 07 juni
14:00 uur

Marcel Kapteijn (zang) en Boelo Klat (componist, pianist) hebben elkaar gevonden in een gebalanceerd programma met duo en solo composities. Ze brengen een akoestisch optreden met een mix van intieme liedjes, jazz en rauwe blues van het nieuwste album van Marcel The Man I Am en nieuwe songs van Boelo. 

Lees verder »

HENK: The Road Unknown

Zondag 21 juni
14:00 uur

HENK, een kwintet van bassist Henk de Ligt brengt The Road Unknown. Henk de Ligt (contrabas), Bert Lochs (flügelhorn), Stephanie Franke (saxen), Ed Baatsen (piano) en Friso van Wijck (drums). Het repertoire is voornamelijk van de hand van de bandleider, daarnaast worden stukken gespeeld van pianist Ed Baatsen.

Lees verder »

Vaderdag tapas

Zondag 21 juni
15:00 uur

Speciaal voor Vaderdag worden in het Museumcafé huisgemaakte warme en koude hapjes geserveerd (keuze uit vlees, vis of vegetarisch). 

Lees verder »

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Archief »