Reinild Mees en Peter Verduyn Lunel

Zondag 24 mei
14:00 uur

Peter Verduyn Lunel (fluit) is eerste fluitist van het Radio Symfonie Orkest en solofluitist bij het Gelders Orkest. Hij studeerde bij Abbie de Quant en in Londen bij William Bennet en Geoffrey Gilbert. Reinild Mees (piano) concentreerde zich na haar opleiding bij Gérard van Blerk, Noël Lee en Malcolm Frager op het begeleiden van zangers in recitals en is oprichter van de stichting 20ste-eeuwse Lied. Het programma is nog niet bekend.

Prijzen zondagmiddagconcerten* (vanaf 1 januari 2020):

Volwassenen: €12,50

Kinderen tot 18 jaar: gratis

CJP Cultuurkaart: €7,50

Museumkaarthouders: €7,50

Vrienden Museum De Buitenplaats: €5,00

Het is niet mogelijk om voor zondagmiddagconcerten te reserveren. Entreebewijzen worden voor aanvang van het concert in het Museumpaviljoen verkocht. Wij raden u aan om op tijd aanwezig te zijn.

*inclusief toegang tot de expositie in het Museumpaviljoen en de Museumtuin. Houdt u er wel rekening mee dat de expositie gedurende het concert niet te bezichtigen is.