Meneer Cello Vertelt

Zondag 27 oktober
14:00 uur

 

Celliste Anna Knappstein brengt voor kinderen en hun (groot)ouders de cello tot leven. Het instrument is haar vriend, haar maatje. Tijdens de voorstelling gaat Anna met de luisteraars in gesprek over de magie van cello en het wonderlijke van muziek. Meneer Cello komt zelf ook aan het woord; Anna speelt haar favoriete muziek.

Gedurende de voorstelling zorgt Anna ervoor dat iedereen in de zaal net zoveel van Meneer Cello gaat houden als zijzelf.
Lees verder »

The innermost Side on Tour: Camiel Boomsma

Zondag 03 november
14:00 uur

De jonge, virtuoze pianist Camiel Boomsma speelt van zijn nieuwste CD werk van Franz Liszt en Franz Schubert. Boomsma bezit nu al de rijpheid van een groot pianist. Hij benadrukt de puurheid en diepgang van de muziek en weet mensen te raken met zijn gevoelige en indringende spel.

Lees verder »
Marcel Worms Museum De Buitenplaats

Marcel Worms

Donderdag 14 november
20:00 uur

Pianist Marcel Worms speelt de integrale uitvoering van Bachs Wohltemperiertes Klavier (WTK). Een unieke gebeurtenis die u beslist niet mag missen! Vanaf 19.00 uur geeft Marcel Worms een facultatieve lezing over dit grote project.

Lees verder »

Vertelsalon met The Queens Men

Zondag 17 november
14:00 uur

Luitist Arjen Verhage laat de geschiedenis van Elisabeth I gelijk opgaan met de luitmuziek uit haar tijd. Onder meer met muziek van John Johnson, John Dowland, Anthony Holborne en Daniel Bachelar.

Lees verder »
Floor Le Coultre en Maarten den Hengst Museum De Buitenplaats

Floor Le Coultre en Maarten den Hengst

Zondag 01 december
14:00 uur

Frans programma beginnend met de impressionistische klankwereld van Claude Debussy, gevolgd door de korte romance opus 28 van Gabriel Fauré en ‘het huwelijksgeschenk’ van Olivier Messiaen aan zijn vrouw. 

Lees verder »

Kerstconcert met Marike Tuin, Marian Dragt en Robert Koolstra

Zondag 22 december
14:00 uur

Bijzonder kerstconcert door: Marike Tuin (cello en gamba), Marian Dragt (mezzo sopraan) en Robert Koolstra (klavecimbel). Op het programma staat feestelijke muziek uit de Barok met in ieder geval werk van Johann Sebastian Bach en Dietrich Buxtehude.

Lees verder »

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Archief »