The innermost Side on Tour: Camiel Boomsma

Zondag 03 november
14:00 uur

Pianist Camiel Boomsma wordt gezien als een gevoelig musicus die met zijn spel een grote diepte weet te bereiken. Als hij speelt, vertelt hij een verhaal. Daarvan getuigen de enthousiaste reacties op zijn concerten in bijvoorbeeld het Amsterdamse Concertgebouw, het Teatro la Fenice in Venetië en niet te vergeten zijn succesvolle tournee door China in het voorjaar van 2017

Pianist Camiel Boomsma (1990) zette zichzelf in 2013 op de kaart met buitengewone pianotranscripties van operacomponist Richard Wagner. Muziekkenners roemen zijn talent: hij speelt met veel gevoel, diep poëtisch inzicht en heeft een uitstekende techniek. Boomsma weet mensen te raken met zijn gevoelige en indringende spel en legt de nadruk op puurheid en diepgang van de muziek.

Op het programma staan o.a.: Gretchen am Spinnrade en Four Impromtus van  Franz Schubert en Liebesträume  van Franz Liszt.

Entreeprijzen: kinderen gratis, volwassenen €12,50, studenten en CJP Cultuurkaarthouders €7,50, Museumkaarthouders €5,00.

Het is niet mogelijk om van te voren een ticket te kopen of te reserveren. We raden u daarom aan om op tijd aanwezig te zijn.