Museum De Buitenplaats MuseumTV

Ontdek Museum De Buitenplaats met MuseumTV

In Museum De Buitenplaats kun je genieten van kunst, natuur en architectuur. Breng een bezoek aan het 17e- eeuwse Nijsinghhuis met wandschilderingen door onder meer Matthijs Röling en Pieter Pander. Dwaal door de museumtuin met sculpturen, dwaaltuin en appelhof of breng een bezoek aan het museumpaviljoen waar jaarlijks vier tentoonstellingen worden georganiseerd. Nieuwsgierig geworden? MuseumTV bracht een bezoek aan het museum en maakte een aantal mooie video's.

Ontdek Museum De Buitenplaats met MuseumTV.

Naast deze promotievideo maakte MuseumTV ook een korte mini-docu. Om deze te kunnen bekijken is het nodig om een (gratis) account aan te maken op MuseumTV.

Bekijk de mini-docu van Museum De Buitenplaats.

In de video's komt onze huidige expositie 'Planten op reis' in beeld. Deze tentoonstelling met botanische tekeningen van planten met een bijzonder reisverhaal is nog t/m 6 januari 2019 te zien.