Museum geheel gesloten 13 t/m 17 januari

In verband met het wisselen van de expositie in het Museumpaviljoen is Museum De Buitenplaats van 13 t/m 17 januari geheel gesloten. Dit betekent dat ook de Museumtuin, het Museumcafé en de Museumwinkel in deze periode niet toegankelijk zijn.

Wij verwelkomen u graag vanaf 18 januari in de nieuwe expositie 'Johan DIjkstra. Vergzichten'. In samenwerking met de Stichting Johan Dijkstra presenteert Museum De Buitenplaats een schat aan bekend en onbekend werk. Dijkstra’s beroemdste prenten hangen naast niet eerder getoonde schilderijen. Snelle tekeningen, een indrukwekkend schetsboek en ander werkmateriaal dat vaak niet voor de buitenwereld bestemd was, geven een spannend beeld van het werkproces van deze productieve en veelzijdige kunstenaar.