Maatregelen coronavirus

Coronamaatregelen Museum De Buitenplaats

1. Vooraf aan uw bezoek is het mogelijk om online een ticket te reserveren. Dit is echter niet meer verplicht, u kunt ook een ticket aan de balie kopen. Een ticket geeft toegang tot het hele museumcomplex: het Museumpaviljoen met de Museumwinkel, de Museumtuin en het Museumcafé. Het Nijsinghhuis is op vrijdagen toegankelijk aan de hand van een georganiseerde rondleiding die u vooraf kunt reserveren.

2. Vaste looproute. Een bezoek aan Museum De Buitenplaats verloopt via een vaste looproute. U begint uw bezoek in het Museumpaviljoen, waarna u het Museumcafé en vervolgens de Museumtuin kunt bezoeken. Met pijlen wordt de looproute op het terrein aangegeven.

3. 24 uur klachtenvrij. Wij verzoeken u om Museum De Buitenplaats enkel te bezoeken als u en uw huisgenoten tenminste 24 uur klachtenvrij zijn. Bij gezondheidsklachten verzoeken wij u om uw museumbezoek uit te stellen.

4. Volg de instructies. De museummedewerkers geven u instructies en houden de gang van zaken in de gaten. Bij vragen kunt u bij hen terecht.

5. Houd 1,5 meter afstand. Zowel ten opzichte van andere bezoekers als onze medewerkers wordt u verzocht om anderhalve meter afstand te houden.
Voor partners en/of gezin geldt deze afstand niet.

6. Het is enkel mogelijk om met PIN te betalen. In het museum, de winkel en in het Museumcafé kunt u alleen met PIN betalen.

7. Bij binnenkomst en in het museum vragen wij u om uw handen schoon te maken met zeep en/of desinfecteergel. Probeer daarnaast zo min mogelijk aan te raken. Dit geldt met name ook voor de Museumwinkel.

8. Er is geen garderobe beschikbaar. Neem geen grote tassen mee, want deze zijn niet toegestaan in het museum. Maximale grootte van uw tas mag A4-formaat zijn.

9. Het dragen van een mondkapje is niet verplicht. Mocht u het prettig vinden, kunt u hem altijd opdoen tijdens uw bezoek aan het museum, maar dit is sinds 26 juni niet meer verplicht.

We wensen u een prettig en ontspannen bezoek!
Team Museum De Buitenplaats

Check ook onze pagina Veelgestelde vragen voor meer informatie. 

Menu
X