Maatregelen coronavirus

Coronamaatregelen Museum De Buitenplaats

1. Wij raden u aan vooraf aan uw bezoek online een ticket te boeken. Een ticket geeft toegang tot het hele museumcomplex: het Museumpaviljoen met de Museumwinkel, de Museumtuin en het Museumcafé. Het Nijsinghhuis blijft tot nader order gesloten.

2. Vaste looproute. Een bezoek aan Museum De Buitenplaats verloopt via een vaste looproute. U begint uw bezoek in het Museumpaviljoen, waarna u het Museumcafé en vervolgens de Museumtuin kunt bezoeken. Met pijlen wordt de looproute op het terrein aangegeven.

3. 24 uur klachtenvrij. Wij verzoeken u om Museum De Buitenplaats enkel te bezoeken als u en uw huisgenoten tenminste 24 uur klachtenvrij zijn. Bij gezondheidsklachten verzoeken wij u om uw museumbezoek uit te stellen.

4. Volg instructies op van de museummedewerkers. Bij vragen kunt u bij hen terecht.

5. Houd 1,5 meter afstand ten opzichte van andere bezoekers en onze medewerkers.
Voor partners en/of gezin geldt deze afstand niet.

6. Het is enkel mogelijk om met pin te betalen in de Museumwinkel en in het Museumcafé.

7. Wij vragen u om uw handen bij binnenkomst en in het museum schoon te maken met zeep en/of desinfecteergel. Probeer daarnaast zo min mogelijk aan te raken. Dit geldt met name ook voor de Museumwinkel.

8. Er is geen garderobe beschikbaar. Neem geen grote tassen mee (max. A4 formaat), deze zijn niet toegestaan in het museum.

9. Het dragen van mondkapjes wordt aangeraden. Het dragen van mondkapjes in ons museum geldt voor iedere bezoeker boven de 13 jaar. Dit geldt alleen in de binnenruimtes van het museum.

We wensen u een prettig en ontspannen bezoek!
Team Museum De Buitenplaats

Check ook onze pagina Veelgestelde vragen voor meer informatie.