Maatregelen coronavirus

Maatregelen coronavirus Museum De Buitenplaats

1. Museum De Buitenplaats kan enkel met een e-ticket met tijdslot worden bezocht. Dit geldt voor het hele museumcomplex: het Museumpaviljoen met de Museumwinkel, de Museumtuin en het Museumcafé. Het Nijsinghhuis blijft tot nader order gesloten.

2. Aan de kassa in het museum worden geen tickets verkocht. Wij verzoeken u om uw ticket voorafgaande aan uw bezoek te kopen via www.museumdebuitenplaats.nl. Ook nemen wij geen telefonische reserveringen aan. Komt u toevallig langs het museum en wilt u naar binnen? Check dan op onze website of er nog plaatsen beschikbaar zijn via het ticketsysteem.

3. Vaste looproute. Een bezoek aan Museum De Buitenplaats verloopt via een vaste looproute. U begint uw bezoek in het Museumpaviljoen, waarna u het Museumcafé en vervolgens de Museumtuin kunt bezoeken. Met pijlen wordt de looproute op het terrein aangegeven.

4. 24 uur klachtenvrij. Wij verzoeken u om Museum De Buitenplaats enkel te bezoeken als u en uw huisgenoten tenminste 24 uur klachtenvrij zijn. Bij gezondheidsklachten verzoeken wij u om uw museumbezoek uit te stellen.

5. Volg instructies op van de museummedewerkers. Bij vragen kunt u bij hen terecht.

6. Houd 1,5 meter afstand ten opzichte van andere bezoekers en onze medewerkers.
Voor partners en/of gezin geldt deze afstand niet.

7. Het is enkel mogelijk om met pin te betalen in de Museumwinkel en in het Museumcafé.

8. Wij vragen u om uw handen bij binnenkomst en in het museum schoon te maken met zeep en/of desinfecteergel. Probeer daarnaast zo min mogelijk aan te raken. Dit geldt met name ook voor de Museumwinkel.

9. Er is geen garderobe beschikbaar. Neem geen grote tassen mee, deze zijn niet toegestaan in het museum.

10. Geen rondleidingen. Er worden op dit moment geen groepsrondleidingen gegeven of arrangementen aangeboden.

We wensen u een prettig en ontspannen bezoek!
Team Museum De Buitenplaats