oktober, 2020

18oct16:0017:30Oktober kindermaand - Cinderella, muzikale familievoorstelling

Details

Als je van muziek, boeken en voorlezen houdt, dan is dit echt iets voor jou!  Wie ben je als je niks waard bent? Hoe heet je als je een scheldnaam krijgt? Word je iemand anders van andere kleren? Wat betekent het als niemand je herkent? Wie is Assepoester en wie is Cinderella? Net als Assepoester of was het nou Cinderella zelf krijgt ook het verhaal een nieuwe identiteit. Heleen de Witte, fluitist, heeft veel ervaring met alle facetten van de wereld van muziek. Paul Groos heeft als professioneel verhalenverteller en docent Klassieke Talen een nauwe band met mythen, legenden en andere verhalen. Samen met pianist Rob van Heck leiden ze u in hun muzikale voorstellingen rond door de mythologie.

NB. Voorstelling vindt 2x plaats. Dit is de voorstelling met Low Tea en knapzak mogelijkheid achteraf. Aanvang 16:45.

Prijs: €12,50 volwassenen. Kinderen gratis.
In het museumcafé is er voor kinderen een knapzak met lekkernijen te koop voor €5,50, en voor volwassenen een Low Tea à €12,50. Reserveren noodzakelijk.

(Zondag) 16:00 - 17:30

Museum De Buitenplaats: Museumpaviljoen