december, 2020

06dec16:0016:45Meraki Trio concert + dinerbuffet

Museum De Buitenplaats presenteert: Muziek op Maat (onder voorbehoud)

Bestaande uit Sergio Sanchez (klarinet), Blanca Sanchez (altviool), Albert Colomar (piano).

Het Meraki Trio werd opgericht in 2018. Hoewel de leden oorspronkelijk uit Spanje komen hebben zij alle drie in Nederland hun conservatoriumdiploma behaald. Hun verschillende persoonlijkheden komen samen tijdens het spelen van en het nadenken over muziek. Hun talent het publiek mee te nemen op een muzikale reis langs kleuren, geluiden en beelden, daarbij de essentie en de betekenis van muziek ontdekkend en naar het publiek vertalend maakt deze kamermuzikanten uniek. De naam van het trio is ontleend aan het Griekse woord voor cultuur (μεράκι), dat weer afstamt van het Turkse ‘Merak’ (iets doen met veel passie, veel plezier ontlenen aan). De muzikanten herkennen zichzelf in dit woord omdat muziek een grote passie voor hen is; er wordt met zó veel toewijding voorbereid en gerepeteerd voor de optredens. Het genoegen dat het gezamenlijk communiceren en spelen hen biedt, kan met geen beter woord worden omschreven dan met ‘Meraki’. Op het programma staan werken van W.A. Mozart, Robert Schumann en Johannes Brahms.

Tickets: €37,50 voor concert inclusief dinerbuffer (exclusief drankjes), bezoek tentoonstelling en museumtuin

(Zondag) 16:00 - 16:45

Museum De Buitenplaats: Museumpaviljoen