Uitverkocht - Juli Lunchconcert: Duo Novelle

26jul12:0013:00Uitverkocht - Juli Lunchconcert: Duo Novelle

Details

Museum De Buitenplaats presenteert: Muziek op Maat

Duo Novelle is bij uitstek een ensemble dat buiten de lijnen treedt van het doorgewinterde concertrepertoire voor altviool en piano om zo een prachtig muzikaal verhaal op hoog niveau te kunnen vertellen.
Lisa studeerde aan het Conservatorium van Amsterdam bij Nobuko Imai en Francien schatborn. Ze won diverse prijzen, onder andere bij het Prinses Christina Concours en het Peter de Grote festival. Lisa is zeer actief als kamermusicus.
Lies studeerde aan het Prins Claus Conservatorium en vervolgde haar studie aan de Guildhall School of Music and Drama in Londen, waar ze haar masterstudie afrondde met een specialisatie in Franse muziek. Ze won de prijs van de Vrienden van het Lied bij de International Student LiedDuo Competition.

Het duo werd gevormd in 2017, nadat Lisa Eggen (altviool) en Lies Braakman (piano) elkaar tijdens het Peter de Grote Festival in Groningen leerden kennen. Sindsdien leggen zij zich toe op het rijke altviool-piano repertoire en kleuren hiernaast graag buiten de lijntjes door het gebruik van solostukken en arrangementen. Hierdoor ontstaan de voor Duo Novelle kenmerkende verhalende toegankelijke recitals.

Tickets: €25,00, inclusief lunch, bezoek aan museum en tuin, exclusief drankjes.