Openingstijden

Museumpaviljoen en museumtuin

Geopend dinsdag t/m zondag, van 11.00 tot 17.00

Ook geopend: eerste paasdag, tweede paasdag, eerste en tweede pinksterdag, Bevrijdingsdag, tweede kerstdag. 

Gesloten: eerste kerstdag, oudejaarsdag, nieuwjaarsdag, koningsdag (27 april) en tijdens de inrichting van nieuwe exposities:

  • 3 t/m 7 april 2018
  • 18 t/m 22 juni 2018
  • 10 t/m 14 september 2018

Omdat de klassieke zondagmiddagconcerten in de tentoonstellingszaal worden gehouden is het tijdens de zondagmiddagconcerten niet mogelijk om de tentoonstelling te bezoeken. U kunt uiteraard wel van het concert komen genieten. Voor data en tijden verwijzen we u graag naar onze podiumagenda.

Nijsinghhuis

Elke vrijdag kunt u het Nijsinghhuis bezoeken met een rondleiding. De rondleidingen worden gegeven om 11:30 en 13:30 uur. Vanaf maart vinden er ook om 15:30 rondleidingen plaats.

In de zomermaanden is het Nijsinghhuis, naast de reguliere rondleidingen, tijdens de Nijsinghhuisweken van dinsdag t/m zaterdag om 11:30, 13:30 en 15:30 uur te bezichtigen. 

Klik hier voor meer informatie over het Nijsinghhuis en de rondleidingen.

Werkzaamheden hoofdweg

T/m april 2018 vinden er werkzaamheden aan de Hoofdweg in Eelde plaats. Het museum blijft zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Met de auto wordt u via borden omgeleid. Het parkeerterrein achter de Jumbo, bij de HEMA, blijft toegankelijk. Buslijn 9 stopt bij de Eskampenweg. U kunt ook bij de buschauffeur aangeven dat u het museum wilt bezoeken. In dat geval zal hij u dichterbij het museum uit laten stappen.

Klik hier voor meer informatie over de vernieuwing van het centrum Eelde. Op deze website vind u onder andere informatie over het project en de planning van het project in verschillende fasen. 

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Archief »