Openingstijden

Museumpaviljoen en museumtuin

Geopend dinsdag t/m zondag, van 11.00 tot 17.00

Ook geopend: eerste paasdag, tweede paasdag, eerste en tweede pinksterdag, Bevrijdingsdag, tweede kerstdag. 

Gesloten: bloemencorso (zaterdag 1 september), 24 december, eerste kerstdag, oudejaarsdag, nieuwjaarsdag, koningsdag (27 april) en tijdens de inrichting van nieuwe exposities:

  • 7 t/m 11 januari 2019

Omdat de klassieke zondagmiddagconcerten in de tentoonstellingszaal worden gehouden is het tijdens de zondagmiddagconcerten niet mogelijk om de tentoonstelling te bezoeken. U kunt uiteraard wel van het concert komen genieten. Voor de podium programmering verwijzen we u graag naar onze podiumagenda.

Nijsinghhuis

Het Nijsinghhuis is uitsluitend met een rondleiding te bezoeken. Voor deze rondleiding dient u zich van te voren in te schrijven, dit kan via de e-mail op [email protected] of telefonisch op werkdagen van 09:00-13:00 uur op 050 309 5818. 

Wegens omstandigheden is het Nijsinghhuis tot nader order gesloten. Naar verwachting is het huis vanaf februari 2019 weer met rondleidingen te bezoeken. Binnenkort volgt hierover meer informatie. Mocht u vragen hebben dan kunt u contact met ons openmen via [email protected] en op werkdagen via 050 309 5818.

Museumcafé en museumwinkel

Het museumcafé en de museumwinkel zijn van dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 te bezoeken. Een entreebewijs voor het museum is niet nodig.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Archief »