Openingstijden

Museumpaviljoen en museumtuin

Geopend dinsdag t/m zondag, van 11.00 tot 17.00

Ook geopend: eerste paasdag, tweede paasdag, eerste en tweede pinksterdag, Bevrijdingsdag, tweede kerstdag. 

Gesloten: bloemencorso (zaterdag 1 september), eerste kerstdag, oudejaarsdag, nieuwjaarsdag, koningsdag (27 april) en tijdens de inrichting van nieuwe exposities:

  • 10 t/m 14 september 2018
  • 7 t/m 11 januari 2019

Omdat de klassieke zondagmiddagconcerten in de tentoonstellingszaal worden gehouden is het tijdens de zondagmiddagconcerten niet mogelijk om de tentoonstelling te bezoeken. U kunt uiteraard wel van het concert komen genieten. Voor data en tijden verwijzen we u graag naar onze podiumagenda.

Vanwege een besloten evenement is ons museumcafé op zaterdag 8 september van 12:00 tot 14:00 gesloten. 

Nijsinghhuis

Elke vrijdag kunt u het Nijsinghhuis bezoeken met een rondleiding. De rondleidingen worden gegeven om 11:30 en 13:30 uur. Vanaf maart vinden er ook om 15:30 rondleidingen plaats.

In de zomermaanden is het Nijsinghhuis, naast de reguliere rondleidingen, tijdens de Nijsinghhuisweken van dinsdag t/m zaterdag om 11:30, 13:30 en 15:30 uur te bezichtigen. 

Klik hier voor meer informatie over het Nijsinghhuis en de rondleidingen.

Werkzaamheden hoofdweg

Er vinden werkzaamheden aan de Hoofdweg in Eelde plaats. Het museum blijft zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Buslijn 9 stopt bij de Eskampenweg. U kunt ook bij de buschauffeur aangeven dat u het museum wilt bezoeken. In dat geval zal hij u dichterbij het museum uit laten stappen.

Klik hier voor meer informatie over de vernieuwing van het centrum Eelde. Op deze website vind u onder andere informatie over het project en de planning van het project in verschillende fasen. 

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Archief »