Podium

Mitsuko Saruwatari

Zondag 23 februari
14:00 uur

Pianist Mitsuko Saruwatari heeft na de succesvolle lancering van haar eerste Wilhelm Berger CD nog meer prachtige werken gevonden in de bibliotheek van Meiningen. Dit heeft geleid tot een tweede CD, die in april wordt uitgebracht door Etcetera Records. Naast Wilhelm Berger staan werken van Ludwig van Beethoven en Frédéric Chopin op het programma.

Lees verder »

Muzikale salon met Femke Huizinga en Izhar Elias

Zondag 01 maart
14:00 uur

Femke Huizinga (viool) en Izhar Elias (gitaar) brengen werken van Ludwig van Beethoven, Niccolò Paganini, Gioachino Rossini, Francesco Molino, Pierre- Jean Porro en Giacomo Merchi.

Lees verder »

Winnaars Prinses Christina Concours 2019

Zondag 08 maart
14:00 uur

Sara van den Brink (harp), Sanne Bakker (harp), Gerben Jongsma (marimba), Mare Keja (cello) en Victoria Dmitrieva (piano). Het programma wordt nader bepaald.

Lees verder »

Kentucky Fried Soprano!

Vrijdag 13 maart
20:00 uur

Avondconcert met sopraan Klaartje van Veldhoven en pianist Paul Koomen. Amerikaans repertoire met werk van Leonard Bernstein en Samuel Barber. Klaartje zingt regelmatig als solist met de Nederlandse Bachvereniging, Concerto Copenhage, de Nieuwe Philharmonie Utrecht en het Residentie Orkest.

Lees verder »

Duo Acheron

Zondag 19 april
14:00 uur

NNO concert met Justyna Mrozek (viool) en Florent Maigrot (cello). Op het programma staan werken van Zoltán Kodály, Maurice Ravel, Johan Halvorsen en Krysztof Penderecki.

Lees verder »

NESKO

Maandag 20 april
12:00 uur

Try- out van Het Nederlands Studenten Kamer Orkest bedoeld om kinderen kennis te laten maken met klassieke muziek en concerten. Na afloop van het concert mogen ze de instrumenten zelf even ‘proberen’.

Lees verder »

Pianoduo Beth & Flo

Zondag 03 mei
14:00 uur

Elsbet Remijn en Claudette Verhulst brengen een creatieve show waarin komische theaterscenes worden gecombineerd met serieuze quatre-mains-muziek.

Lees verder »

Babaddaar Drenthe Festival

Zaterdag 09 mei
11:00 uur

Bad Ad Daar is Arabisch voor ‘De Deur van Ons Huis’. Zaterdag 9 mei staat de deur van Museum De Buitenplaats open voor nieuwkomers en Nederlanders. Het festival biedt een creatieve omgeving waarin zij kennis kunnen maken met elkaar en met diverse culturen door middel van muziek, poëzie, workshops, eten en drinken. Vanaf 20.00 uur vindt een optreden in het Museumpaviljoen plaats. 

Lees verder »

Wereldkeuken Midden-Oosten

Zaterdag 09 mei
17:30 uur

In deze Wereldkeuken worden gerechten uit verschillende Midden-Oosterse landen geserveerd. Alle gerechten worden huisgemaakt en geserveerd in het Museumcafé. De Wereldkeuken sluit aan bij het Babaddaar Drenthe Festival.

Lees verder »

Wereldkeuken Midden-Oosten

Zaterdag 09 mei
17:30 uur

In deze Wereldkeuken worden gerechten uit verschillende Midden-Oosterse landen geserveerd. Alle gerechten worden huisgemaakt en geserveerd in het Museumcafé. De Wereldkeuken sluit aan bij het Babaddaar Drenthe Festival, maar kan ook los van het festival worden bijgewoond. 

Lees verder »

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Archief »