Wood & Winds

Zondag 23 april-Concert Wood & Winds

Op zondag 23 april om 14:00 uur vindt het concert van Wood & Winds plaats in het museumpaviljoen. Wood & Winds bestaat uit Peter Wilms, marimba en Werner Janssen, saxofoon en klarinet. Op 23 april presenteren zij het programma 'Treasures of Asia'.

Hun ervaring in orkesten en bands bracht Peter Wilms en Werner Janssen ertoe hun eigen creatieve bron aan te boren en zelf stukken te componeren. Ideeën en muzikale expressie sluiten naadloos op elkaar aan. Een concert van Wood & Winds is een synergie van de zachte warme klanken van de marimba, het expressieve geluid van de sopraan- en altsaxofoon en de ingetogenheid van de klarinet en dwarsfluit. De composities zijn veelal geïnspireerd door de natuur.

Entree museum: €12,50
museum kaarthouders: €5,-