Rondleidingen

Rondleidingen tuin en Museumpaviljoen

Voor volwassenen biedt Museum De Buitenplaats rondleidingen aan door de Museumtuin en/of de expositie in het Museumpaviljoen. Groepen vanaf 10 personen kunnen een rondleiding reserveren. De kosten hiervoor zijn € 2,- p.p. 

Het Nijsinghhuis kunt u gedurende de zogenaamde Nijsinghhuisweken en geselecteerde vrijdagen bezoeken. Reserveren hiervoor is verplicht. De maximale groepsgrootte is 8 personen. De kosten voor een rondleiding door het Nijsinghhuis zijn € 9,- p.p.

Rondleidingen Nijsinghhuis

Dinsdag 29 augustus t/m vrijdag 1 september 2017 (let op: zaterdag 2 september geen rondleidingen i.v.m. Bloemencorso Eelde).

Dinsdag 19 september t/m zaterdag 23 september 2017

Daarnaast is het Nijsinghhuis ook te bezichtigen tijdens de Nijsinghhuisweken. De rondleidingen worden tijdens de Nijsinghhuisweken gegeven van dinsdag t/m zaterdag om 11:30, 13:30 en 15:30 uur. 

Er zijn een aantal vrijdagen waarop het Nijsinghhuis niet te bezichtigen is. Bijvoorbeeld tijdens de wisselweken; als een nieuwe expositie opgebouwd wordt.

Op de volgende vrijdagen is het Nijsinghhuis gesloten:
Vrijdag 15 september
Vrijdag 8 december 

Voor een bezoek aan het Nijsinghhuis dient u te reserveren, dit kan via de e-mail op secretariaat@museumdebuitenplaats.nl of telefonisch op werkdagen van 09:00-13:00 uur op 050 309 5818. 

Omdat het Nijsinghhuis een historisch pand is met veel trappen en opgangen is het helaas niet toegankelijk voor rolstoel- en rollatorgebruikers. 

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Archief »