Spectaculaire aftrap MuseumSessies!

Tim Akkerman en Timo de Jong zorgden afgelopen vrijdag voor een spectaculaire start van het derde seizoen van de jaarlijkse MuseumSessies!

Nadat Timo de Jong uit Meppel het publiek had opgewarmd met een mooi optreden en een flinke dosis droge humor, volgden Tim Akkerman en zijn getalenteerde band. Akkerman liet zien dat hij er ook als solo-artiest een feestje van kan maken! Opzwepende eigen geschreven nummers en oude bekenden werden afgewisseld met een intieme akoestische sessie. Met zijn gitaar in de hand begaf Akkerman zich tussen het publiek. Hoewel het enthousiaste publiek het droog wist te houden gold dit niet voor Akkerman zelf. Aan het eind van zijn wervelende show stak hij bij wijze van een alternatieve 'stagedive' de vijver van Museum De Buitenplaats over. Vol verbazing keek het publiek toe hoe Akkerman zijn schoenen en spijkerbroek op het podium achterliet. 'Iets met een weddenschap...' zei hij hier later zelf over.

Wat een avond, we hebben ontzettend genoten!

Mocht je het gemist hebben, in de zomermaanden organiseren we elke vrijdagmiddag van 15.30 tot 16.15 een gratis toegankelijk concert op ons buitenpodium.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Archief »