Menschen-Worte Museum De Buitenplaats

Menschen-Worte,

Zondag 26 november
14:00 uur

Komisch, bijtend, filosofisch en ontroerend… in de voorstelling Menschen-Worte, gebaseerd op het poëtische werk van Hans Arp, wordt het absurde van het menselijk bestaan gevierd.

Vier musici, Antje Lohse (zang), Miriam Overlach (harp), Marieke Franssen (fluit) en Jelte van Andel (contrabas) brengen de humoristische en beeldende gedichten van kunstenaar Hans Arp op speelse wijze tot leven. Woorden worden klank en musici worden personages, in deze intieme voorstelling waarbij het publiek wordt meegesleept naar de tijd van Dada en De Stijl van 100 jaar geleden

Lees verder »
Mitsuko Saruwatari

Mitsuko Saruwatari, piano

Zondag 10 december
14:00 uur

Ontmoeting met de in Amsterdam wonende Japanse pianiste Mitsuko Saruwatari die studeerde aan de Toho Gakuen School of Music in Tokyo en met een stipendium bij Willem Brons.

Lees verder »

Familievoorstelling Kerstspoken door het Grieg Pianoduo

Zondag 17 december
14:00 uur

Het Grieg Pianoduo brengt “Kerstspoken” met precies die spannende, treurige of vrolijke muziek die er voor zorgt dat je helemaal in het verhaal zit, zoals we gewend zijn van Siebert Nix en Elles van der Heiden. Zo luister je naar een prachtig verhaal verweven met pianomuziek van allerlei beroemde componisten. Elles en Siebert dragen het verhaal zelf voor, spelen piano, acteren en maken er een heerlijke voorstelling van! 

Lees verder »

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Archief »