MuseumSessie: Ellen ten Damme

Donderdag 24 augustus
20.00 uur

Ook dit jaar organiseert Museum De Buitenplaats weer MuseumSessies. Tijdens deze sessies spelen de leukste singer-songwriters. De MuseumSessies op vrijdagmiddag zijn gratis toegankelijk. Met mooi weer op het prachtige buitenpodium, en anders in het café van het museum. Voor deze editie hebben we op 24 augustus de volgende act staan: Ellen ten Damme.

Een rasartiest als Ellen ten Damme behoeft eigenlijk geen introductie meer. Museum De Buitenplaats is bijzonder vereerd dat deze super woman van de theaterwereld de MuseumSessies van 2017 zal afsluiten. Ellen is niet enkel zangeres, maar ook actrice, acrobate, danseres, muzikant, schrijfster en componiste. Toch is ze in haar hart vooral muzikant gebleven. Met haar soepele en intense stem lijkt ze elk genre aan te kunnen. Bovendien schrijft ze haar eigen liedjes en speelt ze viool, piano en gitaar. We zijn dan ook verheugd dat dit multitalent, dat eerder op Noorderslag, Pinkpop en Lowlands optrad, ons programma dit jaar afsluit!

Voorprogramma Ruud Fieten

Ruud Fieten is een 27-jarige songwriter uit Meppel. Gezegend met een warme, intrigerende stem brengt hij zijn eigenzinnige folk liedjes. Soms klein en tekst-georiënteerd, soms luid en energiek, maar altijd rauw en betekenisvol. Fieten bracht in 2015 zijn eerste opnames in eigen beheer uit in de vorm van de EP IN ORBIT. De EP werd goed ontvangen en ontving een aantal lovende recensies van alternatieve muziekblogs. Na de release speelde Ruud in 2016 op Eurosonic en was hij één van de 25 meest geboekte acts van de Popronde, waarmee hij in het najaar maar liefst 26 shows speelde in 19 steden.

LET OP: avondoptreden op het buitenpodium, 19.30 uur deur open. Kaarten € 14,-, te koop op www.kaartjes.nl en via de link op www.museumdebuitenplaats.nl.

KAARTJES KOPEN 

UITVERKOCHT! 

 

In samenwerking met:


Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Archief »