Ellen ten Damme, Museum De Buitenplaats

Daverend slot MuseumSessies 2017

Ellen ten Damme sloot gisteravond MuseumSessies 2017 af. Wat een stem, wat een persoonlijkheid, wat een avond! Ellen zong eigen nummers – Alles draait, De koningin van Frankrijk - in het Frans en in het Nederlands. Daarnaast bracht ze vooral Frans- en Duitstalige nummers ten gehore: Edith Piaf, Serge Gainsbourg, Yves Montand en Marlene Dietrich. Een voorproefje op haar aankomende theatertour Paris-Berlin. Een tour met een boodschap, door Ellen samengevat als: ‘Je veux de l’amour, verdomme.’

Met het optreden van Ellen is er helaas een einde gekomen aan het derde seizoen van onze MuseumSessies. Bijna twee maanden lang heeft u samen met ons kunnen genieten van optredens van lokale singer-songwriters, georganiseerd in samenwerking met de Groninger Songwriter Circle. Wij hopen volgend zomer terug te zijn!

Klik hier om nog even van het optreden na te genieten, nous ne regrettons rien!

In het voorprogramma van onze laatste MuseumSessie stond Ruud Fieten uit Meppel, waar droge humor, nuchterheid en vooral talent in de lucht lijken te hangen. Met een zuivere, warme stem bracht hij eigen geschreven nummers ten gehore. Een deel van de nummers is te vinden op zijn in eigen beheer uitgebrachte EP IN ORBIT (2015). Hopelijk gaan we in de toekomst nog veel van hem horen!

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Archief »