Openingstijden

Museumpaviljoen en tuin

Geopend dinsdag t/m zondag, van 11.00 tot 17.00

Ook geopend: Tweede Kerstdag, Pasen, Pinksteren. 

Omdat de klassieke zondagmiddagconcerten in de tentoonstellingszaal worden gehouden is het tijdens de zondagmiddagconcerten niet mogelijk om de tentoonstelling te bezoeken. U kunt uiteraard wel van het concert komen genieten. Voor data en tijden verwijzen we u graag naar onze podiumagenda.

Nijsinghhuis

Het Nijsinghhuis is enkel op vrijdagen en in de zomermaanden in de Nijsinghhuisweken met een rondleiding te bezichtigen. Klik hier voor meer informatie over het Nijsinghhuis en de rondleidingen.

Het museum is gesloten: Eerste Kerstdag, Oud- en Nieuwjaarsdag en tijdens de inrichting van exposities (wisselweken). 

Wisselweken

  • 4 december t/m 9 december 2017
  • 5 maart t/m 10 maart 2018 

Werkzaamheden hoofdweg

T/m december vinden er werkzaamheden aan de Hoofdweg in Eelde plaats. Het museum blijft zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Met de auto wordt u omgeleid. U kunt op het parkeerterrein bij de Hema en de Biologische supermarkt parkeren. U vindt dit parkeerterrein achter de Jumbo. Buslijn 9 stopt bij de Eskampenweg. U kunt ook bij de buschauffeur aangeven dat u het museum wilt bezoeken. 

Klik hier voor meer informatie over de vernieuwing van het centrum Eelde. Op deze website vind u onder andere informatie over het project en de planning van het project in verschillende fasen. 

 

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Archief »